Western Cuisine

SIJIL MODULAR KEBANGSAAN - KU 1 KOLEJ KOMUNITI KUANTAN

Pages

  • HOME
  • PENGENALAN
  • LA 1
  • LA 2
  • LA 3
  • LA 4
  • DO's & DONT's
  • TIP's
  • NOTA TAMBAHAN
  • UJI MINDA

LA 2


LA 2.1 - SUP
NOTA STOK
NOTA SOUP
CREAM OF MUSHROOM SOUP
PUREE OF PUMPKIN SOUP
PRAWN CORN CHOWDER
PRAWN BISQUE
LEEK SOUP

LA 2.2 - HORS D'OEUVRES PANAS
QUICHE LORRAINE
CHICKEN WING
CHICKEN BOXING
CRISPY PRAWN

LA 2.3 - HORS D'OEUVRES SEJUK
NOTA

LA 2.4 - APPETIZER PANAS
CRAB AU GRATIN
CRUSTED CHICKEN BREAST WITH BLACKPEPPER SAUCE
ROULADE OF STEAM SEABASS SERVED WITH HOLLANDAISE SAUCE

LA 2.5 - APPETIZER SEJUK
CEASAR SALAD
FRENCH SALAD
NICOISE SALAD

Email ThisBlogThis!Share to XShare to FacebookShare to Pinterest

No comments:

Post a Comment

Home
Subscribe to: Posts (Atom)

ds1
ds1

About Me

My photo
Puan Ai (Marhaini Marhamin)
Blog ini diadakan bertujuan untuk memberikan ilmu pengetahuan kepada pelajar Kolej Komuniti khususnya dan juga kepada mereka yang cintakan ilmu di dalam dunia masakan. Semoga dengan adanya blog ini dapat membantu mereka menambahkan lagi pengetahuan di dalam bidang kulinari.
View my complete profile
Theme images by hatman12. Powered by Blogger.